Guus Meeuwis feest in 2016 gewoon door met Groots

Geschreven door op 5 juni 2015 om 10:58
Guus Meeuwis in het Holland Heineken Huis - Foto: Sebastiaan ter Burg - Bron: Wikimedia Commons

Guus Meeuwis: “Mijn broer zei geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant pas de kurken laten knallen bij elf, het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen.”

Lees ook: Guus Meeuwis pakt jubileum groot uit met originele concepten

KAARTEN VOOR HET NIEUWE CONCERT

De stadionconcerten krijgen in 2016 dus gewoon een vervolg. Tot nu toe is er pas 1 concert aangekondigd, op vrijdag 10 juni 2016. We verwachten natuurlijk dat er wel meer concerten aankomen. De voorverkoop voor dit eerste concert start aanstaande zaterdag om 10.00 op de website van Ticketmaster. Wil je er zeker bij zijn? Reserveer dan alvast je tickets vooruit bij Topticketshop.

STOPPEN OF NIET?

Internet stond er vol mee: ‘Gaat Guus Meeuwis stoppen met Groots met een zachte G?’ Na 10 jaar is het misschien ook genoeg zou je denken.. Toch heeft hij besloten in 2016 gewoon door te gaan! Want 11, het gekkengetal van Brabant, is toch bijzonderder dan 10. ,,Ik heb lang gedacht dat ik na tien jaar in het stadion zou stoppen, maar ik merk aan alles dat de rek er nog lang niet uit is”, vertelt Meeuwis. ,,Het lijkt elk jaar maar gaver en mooier te worden. Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook het publiek is nog zó groot. Elke keer weer is dit het hoogtepunt van het jaar.”

WAT IS ER DAN MET ELF?

De raad van elf? Ooit van gehoord? De Raad van Elf is een gezelschap van elf mannen dat tijdens carnaval de activiteiten organiseert en begeleidt. De naam verwijst naar het getal elf, het narrengetal of gekkengetal, dat een belangrijke rol speelt in het carnaval. Vanaf 11 november (de elfde van de elfde) is de Raad in de weer met de voorbereidingen van het feest. Op vele plekken wordt die dag ook de nieuwe Prins van de carnaval gekozen.

KOMENDE CONCERTEN GUUS MEEUWIS

Vanaf volgende week vindt wel eerst nog de editie van 2015 plaats, het grote jubileum dus. Tijdens de shows op 12, 13, 14, 19 en 20 juni wil de zanger niet teveel terugkijken, maar vieren waar hij gekomen is en vooruitblikken op al het mooist dat nog komen gaat. ,,Het wordt zó gaaf!” Kijk op de website van Topticketshop voor de laatste kaarten.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws