vijf artiesten die geobsedeerd zijn door Beyoncé op een rij

Geschreven door op 17 oktober 2017 om 16:11
Beyoncé - Fotocredits: Rocbeyonce (Wikimedia Commons)

Beyoncé is natuurlijk een levende legende en het lijkt alsof iedereen op zijn minst een beetje gek op haar is. Deze artiesten dus ook!

Deze artiesten zijn geobsedeerd door Beyoncé

Beyoncé, wie kent haar nou niet? Deze artiesten zijn helemaal gek van de diva. Ben jij benieuwd wie er thuis aan de muur zelfs een schilderij van haar heeft hangen? Lees het hier!


Chance The Rapper

De Amerikaanse rapper belichaamde de term ‘fangirl’ toen B hem verraste tijdens een interview op de MTV Music Awards. En dan te bedenken dat de rapper kind aan huis is bij Jay-Z en Bey en nog steeds uit zijn dak gaat als hij haar ziet. Chance noemt haar zelfs ‘Auntie Yoncé’.

YouTube player

Nicki Minaj

De twee werden in 2015 erg close nadat zij samen werkten aan ‘Feeling Myself‘, van Nicki’s album The Pinkprint, en de Flawless remix van Beyonce’s zelfbetitelde album. Het lijkt erop dat de twee het samen altijd leuk hebben en Nicki laat altijd weten hoeveel ze van de legendarische zangeres houdt.

?

Een bericht gedeeld door Barbie® (@nickiminaj) op

Nicki is niet alleen dol op Beyoncé, Queen B is ook een enorme fan van Nicki! Ze remixte voor haar zelfs het nummer ‘Darling Nikki’ van Prince naar ‘Darling Nicki’.

? she said *bey ? *bigger

Een bericht gedeeld door Barbie® (@nickiminaj) op


Drake

We kunnen Drake natuurlijk niet vergeten in dit lijstje. Hij schreef al een nummer genaamd Girls Love Beyoncé en werkte samen met de 35-jarige diva. Eerder dit jaar bleek zijn liefde voor Beyoncé nogmaals toen hij een foto postte op Instagram. Dat is op zich niet heel raar natuurlijk, maar scherpe fans merkten het grote schilderij van Beyoncé aan de muur op!

De Canadese rapper heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij dol is op de zangeres en dit is slechts de laatste uiting van affectie naar de zangeres van Drake.

4 MILLI COMING SOON @bakanotnice ?

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op


Adele

De Britse zangeres heeft haar liefde voor Beyoncé altijd uitgesproken, maar tijdens de Grammy’s in 2017 werd dit opnieuw duidelijk. Toen Adele een Grammy voor ‘Album Of The Year’ won, liet ze in haar speech weten dat ze het niet terecht vond dat zij won en niet Beyoncé.

“Ik kan deze Award absoluut niet aannemen. De artiest van mijn leven is Beyoncé en het album ‘Lemonade’ was monumentaal. Zó monumentaal en doordacht en prachtig.- Alle artiesten hier, we adoreren je, je bent ons licht. Ik hou van je, ik heb altijd van je gehouden en ik zal altijd van je blijven houden.”

Ze ging daarna zelfs een stap verder en brak het bovenste gedeelte van de Award af om deze aan Beyoncé te geven. Als dat geen echt liefde en dedicatie is…

YouTube player

Kanye West

We kunnen ons natuurlijk allemaal het iconische moment herinneren dat Kanye West creëerde op de MTV awards in 2009. Hij was er zó van overtuigd dat Beyoncé de Award voor ‘Best Video’ verdiende, dat hij op het podium sprong en dit aan de wereld liet weten.

YouTube player

 

Bron: YouTube, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.