Vrienden van Amstel Live 2017 compleet uitverkocht

Geschreven door op 28 januari 2016 om 23:06
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

De Vrienden van Amstel Live 2017 raakte binnen een paar dagen uitverkocht! Hoe kan je nu alsnog aan tickets komen?

Uitverkocht!

Het leek wel of half Nederland kaarten probeerde te bemachtigen voor Vrienden van Amstel Live 2017. De afgelopen dagen gingen steeds voor een aantal shows de kaarten in de verkoop. Alle concerten van de 2017 editie raakten binnen een dag compleet uitverkocht. Aan arena staanplaatsen komen was bijna onmogelijk: na slechts enkele minuten waren deze op geen enkele datum meer te selecteren.

Vanwege de enorme belangstelling werden er eerder deze week al twee extra concerten aangekondigd, ook deze waren in no-time uitverkocht.

Vrienden van Amstel Live tickets

Ook dit jaar hebben veel mensen naast kaarten gegrepen voor de grootste Amstelkroeg van Nederland. Er zijn gelukkig nog enkele manieren hoe je misschien tóch nog aan kaarten kan komen:

  1. Wacht op een tweede verkoopmoment: Als een concert heel succesvol is gaan er soms opnieuw kaarten in de verkoop. Je kan dus wachten en hopen dat er nog iets vrijkomt. Meestal wordt een tweede verkoop aangekondigd via de sociale media van Vrienden van Amstel Live. Let op: Een tweede verkoopmoment komt zelden voor. Indien er sprake van een tweede verkoop is gaat het hier meestal om een zeer beperkt aantal tickets. Deze tickets zijn daarom altijd binnen een paar minuten uitverkocht. De kans dat het lukt om op deze manier alsnog kaarten te reserveren is gering.
  2. Reserveer ergens anders: Dat het concert is uitverkocht bij het reguliere verkooppunt, betekent niet dat er helemaal nergens meer kaarten worden aangeboden. Via bijvoorbeeld secundaire verkooppunten worden nog wel kaarten voor de concerten in Ahoy aangeboden. Wil je de concerten absoluut niet missen? Dan is dit een manier om aan geldige kaarten te komen. Let op: het gaat hier meestal wel om een beperkt aantal kaarten.
  3. Raadpleeg je netwerk: Hier nog een tip onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’. Laat iedereen binnen jouw netwerk weten dat je op zoek bent naar een kaartje. Zet dus snel een oproep op Facebook, Twitter e.d. De kans dat het lukt is aanwezig maar klein!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.