Veroordeling Lil Wayne opnieuw uitgesteld

Geschreven door op 3 maart 2010 om 23:53
Lil Wayne - Foto: RJ Shaughnessy (Publiek Domein) Wikimedia Commons

Lil Wayne blijft in ieder geval tot maandag op vrije voeten. De veroordeling van de 27-jarige rapper werd woensdag voor de derde keer uitgesteld.

De rapper zou eigenlijk vorige maand te horen krijgen hoe lang hij moet brommen voor zijn overtreding. Ditmaal verhinderden herstelwerkzaamheden aan de rechtbank de veroordeling van Lil Wayne, schrijft entertainmentzender TMZ.  Die veroordeling werd uitgesteld omdat Wayne nog naar de tandarts moest. De 27-jarige moest zich dinsdag weer melden bij de rechtbank, maar een brand die in de kelder van het gebouw uitbrak, gooide roet in het eten.

Waynes veroordeling werd tot woensdag uitgesteld, maar nu besloot een rechter de berechting tot maandag uit te stellen. Het gerechtsgebouw moet nog gerepareerd worden na de brand. De rapper wordt nu maandag weer verwacht in de rechtbank.

Wayne werd in juli 2007 met een illegaal vuurwapen betrapt. De 27-jarige vader van vier kinderen verwacht dat hij een jaar achter de tralies verdwijnt. De rapper zei aanvankelijk onschuldig te zijn, maar in ruil voor strafvermindering bekende hij.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lil Wayne Nieuws · Nieuws