The Flying Dutch vindt in 2018 plaats op zaterdag 2 juni

Geschreven door op 13 december 2017 om 17:32
The Flying Dutch - Fotocredits: Inge Peeters - Redactie ArtiestenNieuws

The Flying Dutch is terug! Net als voorgaande jaren vindt het festival op één dag plaats in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. 

The Flying Dutch 2018

De vierde editie van het dance event is op zaterdag 2 juni 2018. Nederlandse dj’s performen tijdens het festival op drie verschillende locaties in één dag. De artiesten vliegen per helikopter van de ene stad naar de andere, daardoor is het mogelijk om in iedere stad dezelfde line-up te hebben.

Het event vindt plaats in Rotterdam Ahoy, op het terrein van E3-Strand Eersel (Eindhoven) en in het ‘The Flying Dutch Park’ (Amsterdam).

Het is nog niet bekend welke dj’s er in 2018 op het muziekfeest staan, wel weten we dat er zowel oude helden als nieuwe sterren zullen optreden.

Tickets

Tickets voor The Flying Dutch gaan vanaf donderdag 14 december in de voorverkoop op de website van het evenement. Deze start om 13:00. Om deze early bird tickets te kopen is het noodzakelijk je te registreren via de website van het festival.

Aftermovie 2017

Vorige edities stonden grote namen als Martin Garrix, Oliver Heldens, Afrojack, Lucas & Steve, Showtek, Hardwell, Kris Kross Amsterdam, Armin van Buuren, Nicky Romero en Tiësto op het festival.

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie om alvast in de sfeer te komen!

YouTube player

 

Bron: TFD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.