Lastige keuzes voor de jury van K3 zoekt K3

Geschreven door op 19 september 2015 om 22:16
Josje Huisman (K3) - Foto: Mark Goes - Bron: Wikimedia Commons

Ook in aflevering 3 van K3 zoekt K3 zijn er weer een aantal potentiële K3-meisjes uitgekozen door de jury. We stellen ze aan je voor.

 

 

K3 zoekt K3 aflevering 3

Maar liefst 989.000 Nederlanders keken afgelopen vrijdag naar de derde aflevering van het programma K3 zoekt K3. Dat zijn er 77.000 meer dan vorige week! K3 is begonnen aan een zoektocht om de nieuwe K3 te vinden. De jury zal tijdens de komende afleveringen nog lastige keuzes moeten maken. Welke meiden zullen de nieuwe K3 gaan vormen? Denk je dat er een nieuw K3-meisje binnen aflevering 3 zat? Iedere week komen er steeds meer mooie, talentvolle K3-meisjes bij waardoor de keuze voor de jury uiteindelijk wel heel moeilijk zal worden..

 

Een zussenband binnen K3

Presentator Niels stelde een vraag aan K3 die we ons stiekem allemaal afvragen: zijn de meiden van K3 onderling ook vriendinnen? “Wat denk je nu zelf?” Begint Karin. “We krijgen die vraag heel vaak. Ik ben peettante van de dochter van Kristel en we zien elkaar ontzettend vaak. Natuurlijk zijn wij vriendinnen. Eigenlijk hebben we een soort zussenband.”

De K3 machine

Elke week draait de K3 machine. Dit houdt in dat drie meiden die auditie doen, worden gevraagd om samen een akoestisch nummer te brengen.

In week 1 kregen Laura, Karina en Denise de kans om een nummertje te doen.

YouTube player

 

In week 2 werden Nora, Silke en Shanna uitgekozen om Black Magic te zingen.

YouTube player

 

Afgelopen vrijdag, week 3, kregen Suzan, Renee en Khatia de kans om Let it go te performen.

Helaas staat deze versie nog niet op YouTube. We zullen dus nog even een paar dagen moeten wachten!

 

 

VOORSTELRONDE NIEUWE POTENTIËLE K3

Al dat talent maakt het de jury niet bepaald makkelijker. Heb jij al wel een favoriet?

Bekijk hier de deelnemers die in aflevering 1 zijn doorgegaan.

Bekijk hier de deelnemers die in aflevering 2 zijn doorgegaan.

Hieronder stellen we de deelnemers die door zijn na aflevering 3 aan je voor:

 

Annelore

Annelore, een schoonheidsspecialiste in het dagelijks leven, mocht als eerste deelnemer van aflevering 3 het podium betreden. “Schoonheidsspecialiste is leuk, maar zingen, mensen entertainen en muziek maken is toch waar mijn passie ligt”, vertelt ze. Ze omschrijft zichzelf als een echt meisjes meisje en zingt dan ook met pareltjes in haar oren het nummer ‘Parels’. Gert zag direct de waanzinnige tattoo op haar schouder. Toen Annelore voor de jury mocht verschijnen was dat dan ook het eerste waar hij naar vroeg. “Dat is een indiaantje”, Annelore gaf trots antwoord. Maar hee, ook met een tattoo kan ze een leuk K3-meisje worden! Daarom mocht ze met vier ja’s door naar de volgende ronde!

YouTube player

 

Sarah

Sarah is 23 jaar en studeert momenteel communicatiewetenschappen. “Ik heb mijn eigen dansstudio: dansstudio Sarah. Als ik een van de K3tjes wordt, nemen mijn zussen de dansstudio over, daar is allemaal al over nagedacht”, vertelt Sarah met een lach. “De dansjes van k3 vind ik leuk, maar ik zou het graag een keer wat gekker willen maken. Gewoon alles aan de kant en lekker een keer gek doen!” Na haar optreden was vooral Josje over Sarah te spreken: “je bent de eerste die de ruimte gebruikt en je ziet er ontzettend leuk uit. Daarom krijg je van mij een ja, je bent door!”

YouTube player

 

Suzan

De ouders van de 21-jarige Suzan hebben een eigen café. “Dit café is voor mij erg belangrijk! Ik woon thuis dus ik help veel, ik ken de vaste gasten en treed er vaak op met mijn band”, vertelt de nuchtere Suzan. Met lichte zenuwen stapte ze het podium op om Oya lélé te gaan performen. Nadat ze voor de vierkoppige-jury mocht verschijnen vroeg Karin direct: “Ben je boos Suzan?” Suzan keek haar vreemd aan.. “Ik werd namelijk een beetje bang. Je bent zo mooi en lief, en plots werd Oya lélé een agressief nummer.” Gert voegde daaraan toe: “Het was woest, wild en bouwvakkerig, maar toch was ik zeer van je gecharmeerd.” Kristel: “je doet me aan Madonna denken, dus ik zeg ja!” Josje: “lekker pittig, ik hou daarvan, dus ja!” Met vier overduidelijke ja’s zien we Suzan terug in de volgende ronde.

YouTube player

 

Anouk

Anouk kan een bekende voor je zijn als je kinderen voor kinderen of Goede Tijden Slechte Tijden hebt gevolgd. “Ik wil dit zo graag! Dit moet een kroontje worden voor al het harde werk van de afgelopen jaren. Ik zou hier alles voor aan de kant schuiven!” Na haar optreden kreeg Karin het woord: “je hebt een staande ovatie en een oorverdovend applaus gekregen, wat mijn betreft: TOP!” Echter, Gert vond het saai. Ondanks dat kon hij er niet omheen dat het goed was gezongen en daarom gaf hij een ja met een twijfel. Daardoor zien we ook Anouk terug in de volgende ronde.

YouTube player

 

Pippi-lotte

De jonge 18-jarige Pippi-lotte heeft de muzikaliteit niet van een vreemde. “Mijn moeder is muziekdocente aan huis dus daardoor ben ik opgegroeid met muziek.” Pippi-lotte heeft al in verschillende amateur producties gespeeld zoals: Doe Maar en Peter Pan. “Is het raar dat ik bij jouw naam direct aan Pipi Lankous denk?” Vroeg Gerard Joling. Raar was het niet, dat hoorde ze namelijk wel vaker. Pippi-lotte betrad het podium alsof ze totaal geen last had van spanningen. Ze zong het nummer vlekkeloos en dat bleef de jury natuurlijk niet onopgemerkt. Kristel gaf haar helaas geen ja, maar de overige juryleden wel. Door naar de volgende ronde!

YouTube player

 

Adrienne

Adrienne, een zenuwachtig K3-meisje die redelijk wat ervaring heeft op het podium. Die ervaring was duidelijk te merken! Ze gebruikte heel het podium en zong de happy shake met veel, nieuwe energie. Kristel, een van de strengste van de juryleden, kwam met de meeste complimenten. Daarom kwam het als geen verrassing dat ze door mocht met vier ja’s!

YouTube player

 

Marthe

Marthe volgt de opleiding verzorging en zingt in haar vrije tijd al 9 jaar in het studio-100 koor. “Ik heb daardoor twee keer met k3 mogen zingen maar ik weet niet of ze me zullen herkennen?” En ja hoor.. ze herkenden haar. Karin zei zelfs: “als ik dat koor zie, is er maar één die eruit springt en dat is zij.” Kristel is verliefd op haar rollende R en Josje vindt dat ze een hoge aaibaarheidsfactor heeft. Alle vier kunnen ze niks anders meer zeggen dan: JA.

YouTube player

 

KAARTEN VOOR K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Wil jij de oude K3 voor de aller-laatste keer zien en de nieuw K3 voor de aller-eerste keer zien? Bestel dan snel je kaarten op deze website of kijk op de website van K3. De oude K3 en de nieuwe K3 zullen na het programma K3 zoekt K3 samen op tournee gaan. Eigenlijk zullen ze dus als K6 het podium betreden. Een unieker concert zal je niet snel meer meemaken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·