Nieuw Mumford & Sons album Babel verbreekt record Justin Bieber

Geschreven door op 3 oktober 2012 om 14:15
Mumford & Sons, Mumford and Sons - Fotocredits Andrea Sartorati - Flickr (CC BY 2.0)

Het nieuwe Mumford & Sons album Babel is vorige week maandag uitgebracht, maar is nu al 600.000 keer verkocht. Daarmee verpulvert de Engelse folk band het record van Justin Bieber. 

Het nieuwe album van Mumford & Sons komt met dat ongelofelijke aantal verkopen op 1 binnen in de Amerikaanse Billboard 200. Daarmee is het album nu al de succesvolste tot nu toe van Mumford & Sons, hun debuutalbum ‘Sigh No More’ kwam namelijk niet hoger dan nummer 2.

Met 600.000 verkochte albums  hebben ze ook een record te pakken, want in 2012 kreeg geen enkele artiest het voor elkaar om een album zo vaak te verkopen in de eerste week.

Het record was in handen van Justin Bieber, die met zijn album ‘Believe’ in de eerste week ‘slechts’ tot 374.000 verkopen kwam. Ook Madonna (359.000 verkochte albums)  en P!nk (280.000 verkochte albums) scoorden goed met hun albums ‘MDNA’ en ‘The Truth About Love”.

Mumford & Sons – Babel

Overzicht van Mumford & Sons Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.