Van Dik Hout geeft eindejaarsshow in TivoliVredenburg

Geschreven door op 12 oktober 2015 om 12:27
Van Dik Hout - Bron: YouTube

Van Dik Hout zal dit najaar te zien zijn in Utrecht. De Nederlandse rock-/popgroep komt op woensdag 30 december naar TivoliVredenburg met een eindejaarsshow.

Al twintig jaar trekt Van Dik Hout in onveranderde samenstelling ons land door met Nederlandstalige nummers. En met succes: zo bleek de hit ‘Stil in Mij’ dit jaar de meest gedraaide Nederlandstalige plaat ooit! Een nummer dat ongetwijfeld voorbij zal komen tijdens de eindejaarsshow die gepland staat voor 30 december in Utrecht.

Tickets Van Dik Hout

Tickets voor Van Dik Hout zijn beschikbaar via de officiële website van concertzaal TivoliVredenburg. Dit voorjaar trad de rock-/popgroep op meerdere plaatsen in Nederland op met zijn grootste hits. Meer informatie over de setlist en support-act voor het concert dat dit najaar plaatsvindt volgt nog.

Alles Wat Naar Boven Drijft

Vorig jaar bracht Van Dik Hout het album ‘Alles Wat Naar Boven Drijft’ uit, ter ere van het twintigjarig jubileum van de band. Of het werk dat op deze plaat staat ook wordt gespeeld in Utrecht is vooralsnog niet bekend.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.