Charles Aznavour zaterdag voor de laatste keer in Nederland

Geschreven door op 22 januari 2016 om 12:56

Charles Aznavour geeft aanstaande zaterdag 23 januari een extra concert in de Heineken Music Hall. De show is onderdeel van zijn afscheidstour.

Charles Aznavour – Farewell Tour

Als je Franse zanger Charles Aznavour live nog een keer wil meemaken moet je snel zijn: aanstaande zaterdag geeft de zanger zijn allerlaatste show in Nederland. Het concert had al veel eerder moeten plaatsvinden, 9 december om precies te zijn, maar de zanger kampte destijds met gezondheidsproblemen. Gisteren gaf de zanger al een show in de Heineken Music Hall. Mocht je dit concert gemist hebben kan je morgen nog proberen om de show in Amsterdam bij te wonen.

Kan je aanstaande zaterdag niet naar de legendarische Franse zanger, dan kan je het altijd nog proberen in België! De zanger geeft daar een afscheidsconcert in de Lotta Arena op zondag 5 juni. Daarvoor zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Honderd miljoen albums

Charles Aznavour trekt momenteel langs de concertzalen met zijn Farewell Concert-tour. In 2013 trad Aznavour voor het laatst op in Nederland. Hij gaf toen twee concerten in de Amsterdamse concerthal die tot twee keer toe compleet uitverkocht was.

In zijn carrière van zeventig jaar heeft de legendarische Franse zanger meer dan honderd miljoen albums verkocht, 1200 nummers geschreven en een enorm aantal van 294 albums gemaakt. Charles Aznavour had wereldwijd succes met het nummer She waarmee hij in vele landen een nummer 1-positie behaalde. Het nummer werd ook gebruikt in de film Notting Hill.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.