Emil Landman doet wereldrecordpoging voor meeste shows

Geschreven door op 5 september 2018 om 16:10
Emil Landman, Concert Publiek - Foto publiek domein

Op vrijdag 7 september 2018 geeft Emil Landman maar liefst acht clubshows, in de hoop een wereldrecord te vestigen. Dit doet hij naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Vinter // Sommer’, die dezelfde dag uitkomt.

De singer-songwriter waagt een poging om het record ‘Most Shows in 12 Hours’ uit het Guinness Book of Records te verbreken. Dit doet hij door op te treden bij poppodia in acht verschillende steden. Tijdens elke show speelt hij een kwartier lang nummers van zijn nieuwe album.

Zelf heeft de zanger er alle vertrouwen in. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: “Come and hangout and let’s break this world record together! Let’s do this!

Kaartverkoop

Kaarten zijn nu vanaf  € 1,- te koop op de websites van de poppodia. De opbrengst van de concerten gaan naar ‘Stichting Doe een Wens’. Dus koop snel je kaartje om bij deze unieke wereldrecordpoging te zijn!

Vinter // Sommer

De EPs ‘Vinter’ en ‘Sommer’ zijn opgenomen tijdens twee verschillende seizoenen op het eiland Reinøya in Noorwegen. Landman pakte hiervoor met zijn producer Martijn Groeneveld twee koffers in vol apparatuur. Met alledaagse voorwerpen zorgden ze voor de geluiden van de nummers. Op het album Vinter // Sommer worden deze twee EPs gebundeld tot een geheel.

Emil Landman + Jono McCleery

Na deze recordpoging is Emil te zien met singer-songwriter Jono McCleery tijdens hun tour, waar ze bij verschillende zalen in Nederland samen spelen. De kaarten hiervoor zijn te koop via zijn website.

 

Bron: Emil Landman, Facebook, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.