Hiphopboyband BROCKHAMPTON deze zomer naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 26 februari 2018 om 12:01
BROCKHAMPTON - Derek Puliam - CC BY 3.0

BROCKHAMPTON komt naar Nederland! De veertien-koppige hiphopformatie, onder leiding van Kevin Abstract, komt aankomende zomer naar de Melkweg in Amsterdam.

BROCKHAMPTON komt op 18 augustus naar de Melkweg Amsterdam

Op zaterdag 18 augustus staan de hiphoppers op het podium van de Melkweg Amsterdam. De, naar eigen zeggen, boyband brengt onder andere zijn laatste album ‘SATURATION III‘ ten gehore. De show start om 19:30 uur.

Kaartverkoop

Tickets voor Brockhampton zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De verkoop start op vrijdag 2 maart.

Goede reviews

BROCKHAMPTON bestaat uit maar liefst veertien man, van muzikanten tot grafische ontwerpers en producers. De mannen ontmoetten elkaar via een internetforum in 2015.

De groep brak in 2017 met het debuutalbum ‘SATURATION‘ door. Daarna volgden al snel de albums ‘SATURATION II‘ en ‘SATURATION III‘.  Dat deze hiphoppers een bak talent en creativiteit hebben bleef ook recensenten van onder andere Pitchfork niet ongemerkt, de laatste twee albums kregen zeer goede reviews.

Lowlands

Net als artiesten als Gorillaz en Kendrick Lamar, staat de hiphopgroep deze zomer ook op het podium van Lowlands.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.