Scoor aankomende vrijdag tickets voor The Kooks

Geschreven door op 5 september 2018 om 15:39
Luke Pritchard (The Kooks) - Fotocredits Bildermacherei - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Fans van The Kooks opgelet! Markeer vrijdagochtend 7 september 2018 in je agenda. Op deze datum begint de kaartverkoop voor hun show op 29 maart 2019 in AFAS LIVE. 

The Kooks naar Nederland

De Britse indierockband zou afgelopen zomer ook al op de mainstage van Pinkpop spelen. Deze show kon helaas niet doorgaan omdat zanger Luke Pritchard te ziek was om op te treden. Heb je de band gemist? Dan is dit je kans om ze alsnog live te zien in Amsterdam. Met een gezonde leadzanger en veel nieuwe muziek.

Luke Pritchard (The Kooks) - Fotocredits Bildermacherei - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Luke Pritchard (The Kooks) – Fotocredits Bildermacherei – Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Nieuw album

The Kooks hebben onlangs een nieuwe album uitgebracht. Het album Let’s Go Sunshine, met maar liefst 15 tracks, kwam uit op 31 augustus 2018. De nieuwe plaat is inmiddels alweer het vijfde album van de band, die doorbrak in 2005 met onder andere de tracks “Naïve” en “Sway”.

In 2006 speelden de mannen voor het eerst in Nederland tijdens het Groningse festival Eurosonic. In 2019 komen de indierockers eindelijk weer naar Nederland. Op 28 maart staan de bandleden eerst nog even in Antwerpen en op 30 maart gaan ze door naar Duitsland. De tour eindigt op 6 april in Parijs.

Welk nummer wil jij absoluut horen tijdens de show van The Kooks? Stem voor jouw favoriet.

Geen tickets

Lukt het niet om op 7 september 2018 kaarten te scoren voor The Kooks, bijvoorbeeld omdat de show al helemaal is uitverkocht? Dan kan je soms nog tweedehands kaarten krijgen via Topticketshop.

 

Bronnen: AFASLive, Wikipedia, TheKooks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·