Bastille in voorjaar 2019 naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 1 oktober 2018 om 10:07
Bastille Paaspop- Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 (wikimedia)

Goed nieuws voor fans van Bastille! De Alternative-rock band komt in het voorjaar van 2019 terug naar Nederland.

Bastille naar Ziggo Dome

Het concert van Bastille in de Ziggo Dome vindt plaats op zondagavond 10 maart 2019. Aanleiding voor het optreden is de ‘Still Avoiding Tomorrow Tour’.

Concertkaarten

Tickets gaan op vrijdag 5 oktober 2018 in de verkoop. De online kaartverkoop start om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Bastille

De Britse alternatieve-rockband Bastille begon ooit als soloproject van oprichter en singer-songwriter Dan Smith. Smith nodigde al snel wat vrienden uit en het kwartet, bestaande uit Smith, Chris ‘Woody’ Wood, Kyle Simmons en Will Farquarson, was geboren. Sinds de release van hun debuutsingle ‘Flaws’/’Icarus’ in 2010, traden de mannen vooral op als voorprogramma van grote concerten en festivals. Na de release van hun single ‘Bad Blood‘ en het gelijknamige album brak de band definitief door.

Inmiddels heeft Bastille ruim 9 miljoen platen verkocht en wekenlang in de hitlijsten gestaan met hits als ‘Pompeii’, ‘Good Grief’ en ‘Things We Lost in the Fire’. Nummers die tijdens de show in de Ziggo Dome ongetwijfeld voorbij zullen komen.

 

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu