Walk Off The Earth Melkweg Concert op 4 september

Geschreven door op 23 mei 2012 om 11:48

De inmiddels razend populaire Canadese band Walk Off The Earth, bekend als dé band die ‘Somebody That I Used To Know’ op geheel eigen wijze coverde, komt naar Nederland! Op 4 september aanstaande zal de groep uit Burlington namelijk een concert geven in de Amsterdamse Melkweg.

Dat werd althans gister bekend gemaakt op de website van De Melkweg.
Hiermee is de succesvolle ‘Youtube-band’ dus voor het eerst in Nederland.
Wat deze groep lukte middels alleen hun creatieve geest en de videowebsite zorgde voor een wereldwijd succes op het web, nu is het dus de kans om het succes middels een tour te versterken.

Want de succesvolle Gotye cover is inmiddels al ruim 110 miljoen keer bekeken, hiermee is deze voor het jaar 2012 al een van de grootste successen op de website. Ook het nummer ‘Party Rock Anthem’ van LMFAO en ‘Little Boxes’ bereikte respectievelijk 7.5 miljoen views en ruim 4 miljoen.

Hiermee is het bewijs geleverd dat een band zelfs zonder het gebruik van een platenlabel of een management groots succes kan hebben. Zo kwam de Gotye-cover in de Vlaamse Top 50 terecht en stond deze op positie 9 in de Nederlandse Single Top 100.

De kaartverkoop voor het concert van Walk Off The Earth in de Melkweg start aanstaande vrijdag 25 mei om 10.00 via Live Nation. Kaartjes kosten 18 euro per stuk.

 

Foto: thisbonustrack.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws