The Answer en The Dead Daisies voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 13 juli 2016 om 11:58
The Dead Daisies - Foto: Marie Lopez - wikimedia commons

Zin in een avondje ouderwets hard rocken? The Answer en The Dead Daisies geven in november en december rockfeestjes in Amsterdam en Utrecht!

The Answer

The Answer, Deborah Mowforth – wikimedia commons

The Answer en The Dead Daisies concert

Wat doe je als je mensen een hele avond feest wilt bezorgen, maar je maar één band bent? Je gaat samenwerken met een tweede band! Dat is precies wat The Answer en The Dead Daisies doen! Op vrijdag 25 november komt het collectief naar De Helling in Utrecht, en op zondag 4 december komen de twee bands de Tolhuistuin in Amsterdam onveilig maken!

The Answer en The Dead Daisies kaarten

Tickets voor de concerten zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 15 juli om 10:00.

The Dead Daisies

The Dead Daisies, Marie Lopez – wikimedia commons

Rise and rise further

The Answer heeft een aardig stormachtig debuut gehad. Hun debuutalbum Rise uit 2005 werd het album van het jaar, met vele tienduizenden verkopen door heel Europa. Dat maakte ze meteen een blijvertje in het classic rock-genre. Led Zeppelin’s Pimmy Page en Def Leppard’s Joe Elliott zijn grote fans van de Noord-Ierse groep.

Band vol klassiekers

The Dead Daisies hebben een goede succesformule gevonden. De band bestaat namelijk uit oud-leden van grote groepen. Daar zitten oud-leden van Whitesnake en Thin Lizzy tussen, en in eerdere jaren ook van Guns N’ Roses, INXS en The Cult. Het zorgt voor een opvallende classic rock-combinatie, met gierende gitaren en bazende bassen.

Kom dus aan het einde van dit jaar naar Utrecht of Amsterdam, en make some noise!

YouTube player
YouTube player

 

Bronnen: De Helling en Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.