Pennywise voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 13 juli 2016 om 11:57
Pennywise - Foto: Giò-S.p.o.t.s. | Flickr (CC BY 2.0)

West Coast punkband Pennywise komt naar Nederland! De punkrockers geven op 1 september een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Pennywise - Foto: Giò-S.p.o.t.s. | Flickr

Pennywise – Foto: Giò-S.p.o.t.s. | Flickr

Pennywise concert

Pennywise komt als onderdeel van hun About Time tour naar Nederland! Voor dit concert nemen ze ook Strung Out mee. Op 1 september geven de twee melodische punkrockbands een concert in Melkweg The Max in Amsterdam. De zaal gaat open om 18:30 uur.

Pennywise tickets

De voorverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

About Time

In 1995 brak de band definitief door met hun album ‘About Time en werden de bandleden wereldwijd erkend door tracks zoals ‘Same Old Story’, ‘Perfect People’ en ‘Every Single Day’. Met hun energieke mix van melodieuze punk en snelle hardcore en het punkrock anthem ‘Bro Hymn’ hebben de muzikanten een vaste plek in de punkhistorie verdiend. Tijdens hun tour vieren de punkrockers het twintigjarig bestaan van het album door alle nummers van deze plaat te spelen en andere klassiekers.

YouTube player

Transmission.Alpha.Delta

Strung Out is rond dezelfde periode ontstaan in Los Angeles. De band heeft inmiddels acht studioalbums uitgebracht op Fat Wreck Chords waaronder Transmission.Alpha.Delta dat in maart 2015 is uitgekomen. Hieronder het nieuwe nummer ‘Modern Drugs‘.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·