K3 zoekt K3 is speels en vernieuwend

Geschreven door op 5 september 2015 om 13:13
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Gisteravond was de eerste auditie-ronde van K3 zoekt K3 waarbij al vele talentvolle meiden voorbij kwamen. Maak kennis met de zes meiden die door zijn!

Kaarten voor K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Wil jij ze nog voor de aller-laatste keer zien? Bestel dan snel je kaarten op de website van K3 of kijk op deze website voor een overzicht van alle optredens.

Het programma

Iedere vrijdagavond zal K3 zoekt K3 om 20.30 uur op SBS6 verschijnen. Gerard Joling en Niels Destadsbader presenteren het hele programma aan elkaar. De 100 deelnemers die de kans krijgen om K3 te vervangen zijn vooraf geselecteerd uit 6081 inschrijvingen. Eind-september begint The Voice of Holland weer iedere vrijdagavond op RTL4. De 39-jarige Karin vindt het een gewaagde keuze. “Maar wellicht willen de mensen iets nieuws op de vrijdagavond. Ik zou het in ieder geval wel weten”, lacht ze.

Juryleden

De deelnemers zijn niet zomaar door naar de volgende ronde. Eerst mogen ze zichzelf aankondigen en vervolgens zingen ze een K3-nummer. Het optreden wordt beoordeeld door twee verschillende jury’s. Een vak met 25 moeders, een vak met 25 vaders, een vak met 25 kinderen en een vak met 25 grootouders beoordelen eerst. Als drie van de vier vakken onder het optreden nog op ‘Ja’  klikt mag de kandidaat doorlopen naar de volgende jury. De tweede jury bestaat uit K3 en Gert. Zij beoordelen na het nummer iets strenger dan de mensen in de vakken. Ook geldt, wanneer drie van de vier juryleden ‘Ja’ zeggen, is de kandidaat door.

 

YouTube player

 

Streng, strenger, strengst

Je merkt dat de vakken net iets sneller iemand door laten gaan dan de tweede jury. Gelukkig, want anders zou er niemand overblijven. Gert is duidelijk de aller-strengste. Als je hem hebt overtuigd dan ben je zo goed als binnen. Ook Kristel en Josje kunnen wel eens een afkeurende opmerking maken. Alleen Karin is af en toe nog iets te lief. Misschien moet dat ook wel, een lieverdje ertussen. De jury stelde zichzelf steeds weer de vraag: is dit een k3-meisje? Het is gebleken dat die vraag nog steeds heel lastig is te beantwoorden.

 

6 in de race

Momenteel zijn er in aflevering 1 zes kandidaten doorgegaan. Allen stonden zij in een prachtige K3-outfit de vier vakken te overtuigen met hun zang- en danstalenten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·