Rick Ross annuleert optreden vanwege gezondheidsproblemen

Geschreven door op 18 oktober 2011 om 9:31
Rick Ross - foto: Soletron - bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Rick Ross zou zaterdagavond een optreden geven in het Greensboro Coliseum, North Carolina. Helaas moest de rapper dit afzeggen vanwege gezondheidsproblemen.

Rick Ross ziek

Ross werd afgelopen vrijdag twee keer opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij binnen korte tijd twee maal onwel was geworden aan boord van een vliegtuig. De rapper, geboren als William Leonard Roberts II, was vrijdagavond onderweg van Fort Lauderdale naar Memphis waar hij een optreden zou geven bij een basketbal evenement. Plotseling werd Ross door een onbekende kwaal getroffen waardoor er direct werd besloten om terug te keren naar Fort Lauderdale. Daar werd hij behandeld in het ziekenhuis.

Toen Ross later voor de tweede keer met het vliegtuig richting Memphis vertrok ging het opnieuw mis, hij werd weer onwel. Het vliegtuig maakte toen een ongeplande landing in Birmingham, Alabama. Hoe het op dit moment met Ross gaat is niet bekend.

Zou het vliegangst zijn of iets anders? Wij hopen in ieder geval dat hij er weer bovenop komt!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rick Ross Nieuws