John Prine in 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 7 december 2018 om 12:05
John Prine (cropped) - Foto: Eric Frommer (Flickr, CC BY 2.0)

John Prine komt weer naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter staat eind augustus 2019 op de bühne van de Amsterdamse Paradiso.

John Prine naar Paradiso

John Prine geeft op vrijdag 30 augustus 2019 een concert in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam. De show staat in het teken van zijn in april 2018 uitgekomen albumTree Of Forgiveness. In de zomer van 2018 stond de Grammy-winnende artiest ook al in het Amsterdamse poppodium.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 14 december 2018. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tree Of Forgiveness

In het voorjaar van 2018 bracht Prine zijn nieuwste albumTree Of Forgiveness uit. Voor het schrijven van de nieuwe tracks, boekte zijn vrouw een hotelkamer in Nashville. Dit is volgens de zanger nodig om in zijn ‘comfort zone’ te komen:

”I grabbed my stuff just as fast as I could. She knows that after being on the road so many years, I function better in a hotel. I ordered room service and worked and watched my quiz shows. No pressure. This way, if I wanted to write at 3 in the morning, or 3 in the afternoon, I could. I’d go out to the swimming pool and go eat at the steakhouse. It worked out because by the end of the week, I was ready to go into the studio.”

 

Bron: Paradiso, johnprine.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.