De Staat komt naar ‘hometown’ Nijmegen voor bijzondere shows

Geschreven door op 13 juni 2017 om 10:12
De Staat (Cropped) - Foto: Ferdi de Gier (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Groot nieuws! De Staat heeft twee speciale ‘in the round’ concerten aangekondigd! De shows werden al een tijdje geteased op een speciale website van de band met een grote aftelklok. 

De Staat naar thuisstad Nijmegen

Twee weken geleden verscheen een mysterieuze video op de sociale media van De Staat. Daarbij plaatste de band een link naar een geheimzinnige aftelklok, die op 13 juni afliep. Inmiddels is duidelijk waar deze klok naar aftelde: De Staat heeft twee bijzondere shows aangekondigd!

De immens populaire band komt op 18 en 19 november naar thuisstad Nijmegen voor twee speciale shows. Hier sluiten de rockers een intensieve en super succesvolle Europese tour af. De shows vinden plaats op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim in Nijmegen, op een bijzonder podium.

In the round

Frontman Torre Florim legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De zanger vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

Tickets voor de show

Kaarten voor de bijzondere show gaan op donderdag 15 juni in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

Bron: De Staat in the round

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.