“Zanger Brian Johnson en drummer Phil Rudd terug bij AC/DC”

Geschreven door op 8 augustus 2018 om 10:38
nieuw AC/DC Album, Brian Johnson (AC/DC) - Foto: Raph_PH - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

De geruchten over een terugkeer van zanger Brian Johnson en drummer Phil Rudd bij AC/DC worden steeds sterker! Johnson en Rudd zijn samen gespot in de Canadese stad Vancouver, waar de iconische band aan een nieuw album zou werken.

“Brian Johnson en Phil Rudd terug bij AC/DC”

De AC/DC-geruchtenmolen draait weer op volle touren! Verschillende internationale media claimen dat niemand minder dan zanger Brian Johnson en drummer Phil Rudd terug zouden zijn bij de Australische rockband.

Johnson en Rudd zijn samen gespot in Vancouver, de stad waar de iconische band haar laatste drie albums opnam. Ook leadgitarist en bandleider Angus Young en ritme-gitarist Stevie Young zijn bij de Canadese studio gefotografeerd.

Nieuw album

Eén plus één is twee, zo denken veel internationale media. Onder meer het Britse NME meldt dat de ‘klassieke line-up’ van de band, uiteraard zonder de in 2017 overleden Malcolm Young en de gestopte bassist Cliff Williams, best wel eens aan een nieuw album zou kunnen werken. Een nieuwe plaat zou de opvolger zijn van het uit 2015 afkomstige album ‘Rock or Bust’.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.