Radio Mortale Live met Pepijn Spijkerman, WOOT en Yasmine

Geschreven door op 2 februari 2017 om 11:36

Één keer in de twee maanden, op de laatste donderdag van de maand vindt in de Sugarfactory in Amsterdam Radio Mortale Live plaats. Op de laatste donderdag van januari speelden drie enorm talentvolle artiesten in de kleine zaal van de Sugarfactory. Yasmine, WOOT en Pepijn Spijkerman deden hun zegje in een volle en enthousiaste zaal.

Pepijn Spijkerman, WOOT en Yasmine

Pepijn Spijkerman opent de avond en heeft moeite het publiek wakker te houden en de aandacht vast te houden. De setting is niet echt perfect voor een singer songwriter. Yasmine en WOOT maken namelijk heerlijk harde rock en dat matcht niet helemaal met de singer songwriter. Ondanks dat maakt Pepijn prachtige nummers en weet hij goed gebruik te maken van zijn melodische stem.

WOOT schudt de hele zaal wakker, een band bestaande uit drie enorm talentvolle muzikanten die vol energie de zaal met zich mee weten te krijgen. Zij zijn een mooie opener ook voor de drie heerlijke mannen van Yasmine. Van Yasmine staat alleen het nummer Chocolate Fingers nog maar online, dus die kon ik in ieder geval meezingen, maar ook de rest van de nummers swingt heerlijk en dat de drie Conservatoriumstudenten hun energie kwijt kunnen op het podium is duidelijk.

Ik spreek van tevoren kort met de manager van Yasmine die enthousiast roept dat er een EP aan komt. Ik kijk er al naar uit! Verschillende boekingskantoren schijnen al geïnteresseerd te zijn, oftewel, Yasmine komt er wel!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten