Ronnie Flex en Naaz grote winnaars van de Edison Pop Awards

Geschreven door op 13 februari 2018 om 13:22
Ronnie Flex @ XITE Awards - Fotocredits: Chenneti Ascencion (Artiestennieuws)

De Edison Pop Awards zijn uitgereikt! Op 12 februari was het eindelijk zover en werden de onderscheidingen overhandigd aan de artiesten die dit het meest verdienden.De grote winnaars van de avond waren niemand minder dan Ronnie Flex en nieuwkomer Naaz.

Ronnie Flex en Naaz grote winnaars

Op donderdag 12 februari werden de muzikale onderscheidingen verstrekt. Rapper Ronnie flex en zangeres Naaz mochten beiden twee beeldjes mee naar huis nemen. Ronell, zoals de rapper echt heet, was met maar liefst drie nominaties in de categorieën ‘album’, ‘hiphop’ en ‘pop’ de grootste kansmaker.

De Blijf Bij Mij‘-zanger mocht met het album ‘Rémi’ de prijs voor de categorie ‘hiphop’ in ontvangst nemen. Hij nam het op tegen collega rappers Sevn Alias en Fresku & Mocromaniac. In de categorie ‘album’ won Flex van Jeangu Macrooy en Thomas Azier.

De prijs voor ‘pop’ ging echter aan Ronnie voorbij: die onderscheiding mocht Chef’Special voor het album ‘Amigo‘ mee naar huis nemen.

Naaz had met ‘Words‘ de beste videoclip en werd uitgeroepen tot ‘nieuwkomer van het jaar’. De prijs voor beste videoclip ging daardoor voorbij aan Boef met ‘Habiba‘ en Someone met The Deep. Vinchenzo en Dave Budha zagen de prijs voor ‘nieuwkomer’ aan zich voorbijgaan

Boef grote verliezer

Zoals de meesten wel weten had rapper Boef een moeilijke start van het jaar. Door zijn controversiele uitlatingen belandde hij volop in het nieuws en werd de artiest zelfs geboycot door meerdere festivalorganisaties, radiostations en zelfs een vliegtuigmaatschappij. Ook Edison-jurylid Bart Wijlaars was van mening dat Sofiane Boussaadia, zoals de rapper echt heet, moest worden uitgesloten van de Awardsshow. Toen dit niet gebeurde nam Wijlaars zelfs ontslag.

Boef was genomineerd voor twee Edisons in de categorieen ‘beste videoclip’ met ‘Habiba‘ en ‘beste song’ met het nummer ‘Krantenwijk‘. Beide prijzen zag de rapper aan zijn neus voorbijgaan. Naaz won ‘beste videoclip’ en Wulf mag zijn track ‘Mind Made Up‘ de beste song noemen.

Overige winnaars

Benieuwd naar de overige winnaars? Bekijk via deze link wie er verder in de prijzen vielen.

Bron: Edison

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Ronnie Flex Nieuws