Holiday on Ice is terug met een te gekke show!

Geschreven door op 1 september 2016 om 12:55
Holiday on Ice - Foto: Holger Ellgaard - Wikimedia Commons

Na vier jaar is Holiday on Ice weer terug in Nederland! In maart en april zijn de shows te zien in Utrecht, Breda en Rotterdam.

 

Holiday on Ice

Foto: Holger Ellgaard – (Bron: Wikipedia)

Nieuwe show Believe

Vorig jaar november ging de nieuwe show Believe in première in Duitsland en was vervolgens tot mei in Frankrijk te zien. Van 23 maart tot en met 17 april 2017 tourt het ijscircus door Utrecht, Breda en Rotterdam.

Tickets Holiday on Ice

Ben jij benieuwd naar de nieuwe show? Kaarten voor Holiday on Ice zijn onder andere online verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Topticketshop Eventim

Believe

Het verhaal van Believe is een moderne rockversie van Romeo & Julia. Het speelt zich af in 2 verschillende werelden: de onderwereld en de bovenwereld. Het grootste gedeelte speelt zich af in de bovenwereld waar de hoofdrolspeler Antonio een visioen krijgt over een meisje. Als Antonio naar de bovenwereld ontsnapt ontmoet hij Clarissa en ontstaat er een verboden liefde.

Historie Holiday On Ice

De wereldberoemde ijsdansshow bestaat al sinds 1943. Ze staan zelfs in het Guiness Book of Records met een record aantal van 328 miljoen bezoekers. De regisseur en choreograaf van Believe is olympisch en viervoudig wereldkampioen kunstschaatsen Christopher Dean. Met deze Olympische kunstschaatser ben je zeker van een top show!

YouTube player

Bron: holidayonice.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Holiday on Ice Nieuws · Nieuws