Afroman maakt nieuwe versie ‘Because I Got High’ over wiet [Video]

Geschreven door op 17 oktober 2014 om 9:24
Cannabis, Wiet - Pixabay (CC0 Public Domain) - Afroman, Snoop Dogg

Afroman heeft een nieuwe versie van zijn wereldhit Because I Got High gemaakt, vanwege zijn nieuwe mening over wiet. De video is inmiddels al meer dan een miljoen maal bekeken.

Waar het nummer eerder ging over de negatieve effecten van wiet (“I was gonna go to class, but then I got high”), heeft de Amerikaanse rapper nu zijn mening bijgesteld en een andere versie uitgebracht, die vooral de positieve aspecten van de drug belicht.

Bekijk hieronder de desbetreffende video.

YouTube player

Afroman

Afroman, die normaal door het leven gaat als Joseph Foreman, werd geboren op 28 juli 1974. De Amerikaan brak door met het nummer Because I Got High, wat in 2002 een wereldwijde hit werd.

Ondanks dat Afroman een Grammy won met de hit en het hem een contract bij Universal Records opleverde voor het uitbrengen van zes albums, heeft de rapper er verder geen noemenswaardige carrière aan overgehouden. Slechts twee van zijn twaalf albums kwamen qua succes in de buurt van het album Because I Got High, die (logischerwijs) dezelfde naam draagt als zijn bekendste hit. In 2004 begon Afroman zijn eigen platenlabel, Hungry Gustler Records, naar verluidt om meer muzikale vrijheid te krijgen.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Afroman Nieuws · Nieuws · Videos