Girls Aloud komt weer bij elkaar

Geschreven door op 19 oktober 2012 om 14:21
Cheryl Cole - Foto: Georges Biard - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Britse meidengroep heeft tijdens een persconferentie laten weten dat er een reünie komt. De Reünie staat in het teken van het tienjarige bestaan van de popgroep.

Eerder lieten we al weten dat Girls Aloud in 2012 weer bij elkaar zou komen, nu is het officieel.

In de persconferentie is bekend gemaakt dat Girls Aloud een arenatournee door Groot-Brittanië gaat ondernemen. In onder andere Manchester, Liverpool en London zullen de dames een concert geven. Of ze ook Buiten Groot-Brittanië gaan optreden is nog niet bekend.

Girls Aloud is in 2002 opgericht in het Britse programma Popstars: The Rivals. Hier streden de 5 dames tegen een andere popgroep, One True Voice.
Girls Aloud, waarmee Cheryl Cole bekend is geworden, won uiteindelijk doordat ze met kerst een nummer 1 hit scoorden met het nummer ‘Sound Of The Underground’. De plaat schopte het tot nummer 9 in de Nederlandse top 40. In eigen land zijn de artiesten de best verkopende meidengroep van deze eeuw.

In November verschijnt er nieuw werk van het vijftal, dan brengen ze hun nieuwe single met de toepasselijke titel ‘Something New’ uit.

Girls Aloud – Sound Of The Underground

Overzicht van Girls Aloud Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Girls Aloud Nieuws · Nieuws