Industrial metalband Pain exclusief naar Metropool Hengelo

Geschreven door op 21 juni 2017 om 13:32
Pain - Foto Cecil (Wikimedia)

Metalband Pain komt naar Nederland! De Zweedse band betreedt op vrijdag 10 november het podium van Metropool, Hengelo voor een exclusieve Nederlandse show.

Pain exclusief naar Metropool

Metalheads opgelet: Pain komt naar Nederland! Op vrijdag 10 november betreden de Zweedse rockers het podium van Metropool in Hengelo. De industrial metalband komt voor een exclusieve Nederlandse show naar het Twentse poppodium.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de show is begonnen! Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Peter Tägtgren

De metalband is één van de projecten van de Zweedse alleskunner Peter Tägtgren. De muzikant is bekend van vele bands, waaronder Hypocrisy, The Abyss en ook Lindemann, samen met Rammstein-frontman Till Lindemann. Daarnaast is Tägtgren eigenaar van de legendarische Abbyss studio in Zweden, een opnamestudio waar grote metalbands als Sabaton en Children of Bodom gretig gebruik van maken.

Bron: Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.