Sting en Paul Simon geven concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 8 september 2014 om 15:20
Stadspark Live, Sting - Fotocredits Yancho Sabev - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De legendarische Sting en Paul Simon gaan samen op tournee door Europa! Als onderdeel van deze tournee geven zij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Sting en Paul Simon, twee van de meest invloedrijke muzikale kunstenaars, brengen hun veelgeprezen On Stage Together Tour naar Europa!

De tour gaat van start op donderdag 12 maart in Krakow Polen, gevolgd door optredens in Praag, Berlijn, Oslo, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen, Keulen, Zürich, München, Milaan, Wenen, Parijs, Dublin, Glasgow, Birmingham, Manchester en Londen.

On Stage Together Tour

De eerste keer dat de bevriende artiesten samen optraden was tijdens the Robin Hood Foundation benefit in 2013. Tijdens dit indrukwekkende optreden is het concept voor de ‘On Stage Together ” tour ontstaan.

Sting en Paul Simon werken samen

Beide zangers staan erom bekend dat ze niet bang zijn om een breed scala aan muziekgenres te verkennen en te combineren. Tijdens de ‘On Stage Together” tour zullen de iconische singer-songwriters hun stem en bands vermengen. Hierdoor ontstaat een verassende show waarbij de mannen hun bekendste nummers zowel samen als apart opvoeren.

Setlist

Op de setlist staan ruim 30 songs, waaronder favorieten als “Desert Rose,” “Every Breath You Take,” “Boy In The Bubble,” “Fields of Gold,” “Driven To Tears,” “Mother & Child Reunion,” “The Boxer,” “Diamonds On The Soles of Her Shoes” en nog vele anderen.

De pers en het publiek ware unaniem in hun lofzang: het was een van de meest geprezen tournees door Noord-Amerika van 2014.  Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier een video van Sting en Paul Simons samen op het podium:

Sting en Paul Simon tickets

De reguliere kaartverkoop voor het concert van Sting en Paul Simon begint op maandag 15 september. De tickets zijn vanaf 10:00 uur beschikbaar op de website van Ticketservice.

Voor American Express kaarthouders begint de voorverkoop op woensdag 10 september. Tickets gaan om 09:00 uur in de verkoop op de AMEX pagina van Ticketmaster. Leden van de Sting fanclub kunnen op dinsdag 9 september profiteren van een speciale fan pre-sale. Meer informatie over deze fan pre-sale kun je vinden op sting.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.