Elvis Presley in concert: The Wonder of You naar Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 13 september 2016 om 11:11

Opgelet Elvis-fans! Elvis Presley is terug! Op 10 mei 2017 krijgen zijn fans een kans om hem in een live concert experience te zien in Ahoy Rotterdam.

Elvis Presley in concert

De show met de naam The Wonder of You bestaat uit de allermooiste songs van The King. De nummers worden vertolkt door een symfonisch orkest. Dit orkest wordt aangevuld met de stem van Elvis zelf. De zanger is ook te zien op een groot videoscherm. Om het concert nog specialer te maken is Priscilla Presley ook aanwezig. Op woensdag 10 mei 2017 vindt de show plaats in Ahoy Rotterdam!

Tickets voor Elvis

Kaarten voor deze speciale show zijn vanaf 16 september om 10.00 uur onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. Voor de show zijn een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar. Bij deze kaarten is een Meet & Greet met Priscilla Presley inbegrepen.

Popicoon Elvis

De energieke nummers en stage performance van Elvis zorgde ervoor dat hij in de jaren 60 erg populair was. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke muzikanten die de wereld ooit heeft gekend. De zanger won ook 3 grammy awards. The Wonder of You is ook de naam van het nieuwe album dat op 21 oktober 2016 gelanceerd wordt. Het album is een vervolg op het succesvolle album If I can Dream dat in  2015 uitkwam.

Luister hier naar het nummer Can’t Help Falling in Love.

YouTube player

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.