The Elvis Concert in voorjaar 2020 naar Effenaar Eindhoven

Geschreven door op 2 mei 2019 om 11:26
The Elvis Concert - Foto: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

In het voorjaar van 2020 keert The Elvis Concert terug naar Nederland om de King of Rock and Roll te eren. Dit keer speelt de band in de Effenaar te Eindhoven.

The Elvis Concert naar Effenaar

Fans van Elvis kunnen in het voorjaar van 2020 hun hart weer ophalen! The Elvis Concert eert op zondag 3 mei 2020 de King of Rock and Roll in de Eindhovense Effenaar. Tijdens het concert komen grote hits als ‘Can’t Help Falling In Love’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Heartbreak Hotel’ voorbij, maar zal ook onbekender werk van Elvis Presley te horen zijn. In april 2019 gaven de mannen al uit een uitverkochte show in de Brabantse concertzaal.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van  Website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

Best Elvis Tribute

De rol van de legendarische zanger wordt vertolkt door de 36-jarige Dwight Icenhower. Wereldwijd wordt de coverzanger gezien als “best Elvis tribute artist”. Zelfs Elvis Presley Enterprises, het bedrijf dat de zaken doet en het vermogen beheert van de overleden zanger, heeft Icenhower de officiële titel ‘Elvis Tribute Artist’ gegeven. De zanger wordt bijgestaan door Presley’s originele muzikanten, waaronder drummer Bob Lanning.

Bekijk hier de cover van ‘Suspicious Mind’:

YouTube player

 

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.