Gemengde meningen over de terugkomst van Idols

Geschreven door op 4 april 2016 om 7:30

De een vindt het geweldig om versteld te staan van een onverwachts talent of een gênante auditie. Voor de ander had Idols niet terug hoeven komen..

Maan zou nooit aan Idols meedoen

De winnares van The Voice of Holland, Maan, kijkt wel naar Idols maar zou er zelf nooit aan meedoen. “Bij The Voice laten ze tenminste mensen op TV die iets kunnen. Bij Idols lopen er mensen tussen waarvan je denkt ‘really’? Dat is ook wel een beetje sneu. Ik krijg soms plaatsvervangende schaamte als ik ernaar kijk”, aldus Maan op 100% NL.

Volkskrant vindt het genoeg geweest.

Zo schrijft de krant: ‘Ooit was Idols vernieuwend, toen talentloze zangers zich vrijwillig lieten afkraken, maar nu is het mooi geweest.’ Ze noemen meteen het voorbeeld van Victor uit Rotterdam die door Martijn Krabbé direct wordt afgekapt. Bekijk het fragment hieronder.

Idols is een sprookje

Presentatrice Lieke van Lexmond brengt alleen maar positieve geluiden naar buiten. ‘Idols is een sprookje,’ zei ze woensdagavond in RTL Boulevard. Met medepresentator Ruben Nicolai kwam ze de hoge kijkcijfers van de seizoensaftrap vieren en reclame maken voor aflevering twee. Waarom ze het een sprookje noemt? Omdat iedereen tussen de 15 en 28 jaar die in zichzelf een superster ziet, welkom is bij het programma die sterren ontdekt.

Ontzettend veel kijkers

Wat de reviews ook zijn, er zijn kijkers genoeg. De tweede aflevering van het programma (RTL5) heeft woensdag 1.272.000 kijkers weten te boeien. De allereerste aflevering van Idols in het eerste seizoen van 2002 trok 1,45 miljoen kijkers, daar kan dit seizoen momenteel dus nog niet aan tippen. Het is natuurlijk misschien ook wel net zo leuk om gewoon de fragmenten terug te kijken. Daarom kun je hieronder nog genieten van een paar!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Videos