Lukas Graham en Lucky Fonz III naar Pinkpop 2016

Geschreven door op 10 maart 2016 om 10:57

Twee nieuwe namen op de line-up van Pinkpop 2016! Lukas Graham en Lucky Fonz III komen ook naar het festival.

Pinkpop nieuwe namen

Twee nieuwe namen op de line-up van Pinkpop 2016! Lukas Graham geeft op de vrijdag van het festival een concert op de Brand Stage, en Lucky Fonz III komt op zaterdag 11 juni naar Stage 4.

De organisatie van Pinkpop maakte naast deze twee nieuwe acts ook bekend dat we nog tien namen mogen verwachten. Pinkpop heeft momenteel 48 namen op de line-up staan, dus op vrijdag zouden dit er 58 moeten zijn.

Eerder deze week verscheen het nieuws dat er nog honderden kaarten voor Pinkpop beschikbaar zijn, ondanks dat er min of meer geclaimd werd dat het festival nagenoeg uitverkocht was.

Lukas Graham

Lukas Graham is de laatste weken met zijn hit 7 Years regelmatig op de Nederlandse radio te horen. De single is alleen in Nederland al bijna tien miljoen keer gestreamd.

Lucky Fonz III

Zoals veel singer-songwriters begon Lucky Fonz III als Bob Dylan-adept, maar daar is weinig meer van te horen. Op 5 februari verscheen het nieuwe Nederlandstalige album van Lucky Fonz III.

 

Bron: Festileaks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...