Goldfish voorspelt een Zuid-Afrikaans weertje in Tivoli

Geschreven door op 23 maart 2015 om 15:04
Goldfish - Fotocredits Warrenski - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Het elektronische duo Goldfish komt op zaterdag 18 april naar Tivoli Vredenburg in Utrecht. Kaarten voor deze populaire act zijn nog beschikbaar.

Goldfish zal het Utrechtste Tivoli Vredenburg een heerlijk exotisch tintje geven. Lees hieronder meer over de kaartverkoop en over dit bijzondere Zuid-Afrikaanse duo.

GOLDFISH KAARTEN

Bereid je voor op een topavond met Goldfish! Op zaterdag 18 april brengt het elektronische duo exotische sferen naar Tivoli Vredenburg. De deuren van het Utrechtse Tivoli Vredenburg openen die avond om 20.30 uur. Over de goede akoestiek van de Tivoli raakt men maar niet uitgepraat. Een goede reden dus om deze show te bezoeken. Na afloop kun je lekker blijven hangen bij de Goldfish afterparty. Deze afterparty duurt tot 3.00 uur.

Tickets zijn momenteel nog te koop via de website van Tivoli Vredenburg. Wacht alleen niet te lang met reserveren, want Goldfish raakt eigenlijk altijd uitverkocht.

DE STIJL VAN GOLDFISH

Het Zuid-Afrikaanse duo mixt dance en elektronica met jazz en Afrikaanse invloeden tot een exotische sound. Ze draaien op het podium niet alleen maar aan de knoppen van hun mixer, maar bespelen ook instrumenten als bas en piano en halen geregeld een gastvocalist(e) erbij.

Naast heerlijke muziek en een indrukwekkende show, heerst er op de één of andere manier altijd een geweldige sfeer onder de bezoekers. Het gaat gewoon enorm goed met Goldfish! Inmiddels heeft het duo al vijf albums uitgebracht. Deze zijn allemaal te koop op Bol.com.

De wereld van Goldfish

Dave en Dom, de artiesten binnen Goldfish, zijn muzikanten pur sang. Het duo heeft in eigen land meerdere gouden platen op hun naam staan. In 2009 wonnen ze bij de South African Music Awards zowel in de categorie ‘Beste Dance Album’ als in de categorie ‘Beste Producer’. De mannen zijn klaar om de rest van de wereld te veroveren met hun geheel eigen sound en waanzinnige Live Experience! Luister hieronder naar een van de nummers:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Goldfish Nieuws · Nieuws