Robbie Williams ziet geen toekomst voor Jessie J

Geschreven door op 13 november 2012 om 11:38
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams was afgelopen vrijdag in Nederland vanwege ‘The Voice of Holland’ en was niet erg lovend over Jessie J. Gevraagd naar de zangeres zei hij te verwachten dat haar carrière nog hooguit 18 maanden zal duren. 

Afgelopen vrijdag was de Britse zanger te gast bij de eerste liveshow van ‘The Voice of Holland’, waar hij onder meer live ‘Let me Entertain You’ zong samen met de kandidaten Babette van Vugt en Leona Philippo. Rondom het optreden had de zanger ook een meet & greet waar hij vragen van fans beantwoordde.

Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over Jessie J, die overigens jurylid is van de Amerikaanse ‘The Voice’, antwoordde hij volgens de Britse krant ‘The Sun’:  “Ze gaat het niet lang volhouden, denk je niet? Ze is geweldig Jessie, ik geef haar 18 maanden”. 

Gevraagd naar ‘The Voice’ liet Williams weten geen fan te zijn van de (Britse versie van de) show.  “Ik kijk er niet naar. Het is soms best moeilijk om mee te gaan in het emotionele verhaal van de kandidaten. Het is vermoeiend hoe vaak er een kandidaat voorbij komt die dan een moeilijke achtergrond heeft en bla, bla, bla.”

Wat vinden jullie van de uitspraken van Robbie Williams? Denken jullie ook dat het zo afgelopen is met de muzikale carrière van Jessie J? Of is Jessie J over 10 jaar nog even bekend als dat ze nu is? Laat het weten in een reactie!

Robbie Williams bij The Voice of Holland – Let Me Entertain You

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.