Gordon stopt met Toppers in Concert

Geschreven door op 18 mei 2011 om 9:52
Gordon Heuckeroth - Fotocredits: Jan Ladage (wikiportrait) [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Na de concerten in de ArenA stopt zanger Gordon met de Toppers. Reden hiervoor is dat hij zich meer wilt gaan richten ‘Los Angeles’ ( zijn eigen groep ), the Voices en het werk dat hij voor de televisie doet.

Gordon stopt met Toppers

“Ik denk dat ik creatief gezien op een hoogtepunt stop binnen de formatie. Ik wil mijn energie en tijd goed gaan verdelen”, verklaart hij. “Ook mijn werkzaamheden voor tv leggen de werkdruk zo hoog dat ik keuzes heb moeten maken en daarvan is dit een van de belangrijkste. Ik neem dan ook met pijn in mijn hart afscheid van de jongens en van het Toppers-publiek, op een hele vriendschappelijke wijze en met wederzijds respect.”

Op dit moment bestaan de Toppers uit Gerard Joling, René Froger ( de overige 2 originele Toppers ) en Jeroen van der Boom die er later bij kwam. Verder zijn de heren voor hun ArenA concerten nog op zoek naar een 5de Topper.

De originele Toppers zijn in 2005 opgericht en treden sindsdien ieder jaar op in de ArenA. Tussendoor hebben zij nog geprobeerd voor Nederland het Eurovisie Songfestival te winnen maar zoals iedere keer bleek het een onmogelijke opgave. Hun nummer ‘Shine’ wist geen indruk te maken.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.