Moby brengt op 14 oktober nieuw album ‘These Systems Are Failing’ uit

Geschreven door op 12 oktober 2016 om 14:07
Moby - Bron: Flickr - Fotocredits: Uncensored Interview - (CC-BY-2.0)

Moby brengt deze week een nieuwe plaat uit! ‘These Systems Are Failing’ is het eerste album dat de Amerikaanse muzikant met zijn nieuwe project The Void Pacific Choir uitbrengt.

These Systems Are Failing

These Systems Are Failing is alweer het dertiende studioalbum van Moby, die in 1999 internationaal doorbraak met het album Play. Met name het nummer Porcelain werd een echte elektronicaklassieker en wordt tot op de dag van vandaag nog gebruikt in series, tv-programma’s en reclames. Het nieuwe album, dat op vrijdag 14 oktober officieel uitkomt, is echter de eerste plaat die de Amerikaanse artiest releaset onder de naam van zijn nieuwe project: Moby & The Void Pacific Choir.

Politiek engagement

De 51-jarige artiest, die eigenlijk Richard Melville Hall heet, staat niet alleen bekend om zijn muziek maar ook om zijn activisme. Zo houdt hij zich bijvoorbeeld bezig met dierenrechten en het promoten van veganisme. Zoals de titel van het aankomende album al doet vermoeden draait ook de nieuwe plaat voor een groot deel om maatschappijkritiek. Zo gaat een van de nieuwe nummers die Moby onlangs uitbracht, Are You Lost In The World Like Me?, over het zoeken naar een nieuwe weg in onze moderne wereld.

(De nieuwe cd is al op diverse plekken te reserveren als cd en als lp!)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Moby Nieuws · Nieuws