Trijntje Oosterhuis brengt in mei 2019 ‘Dit Is Voor Mij’ uit

Geschreven door op 27 maart 2019 om 16:45
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr) (CC BY-NC-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Trijntje Oosterhuis! De Nederlandse zangeres brengt in mei 2019 haar nieuwe album ‘Dit Is Voor Mij’ uit.

Nieuw album Trijntje Oosterhuis

Op vrijdag 24 mei 2019 komt de nieuwe plaat van Trijntje Oosterhuis uit. Voor dit album, getiteld ‘Dit Is Voor Mij’, ging de artieste meerdere samenwerkingen aan. Zo schreef Linde Schöne mee aan de titeltrack, nam Oosterhuis met Vjeze Fur en Diggy Dex een duet op en werd de plaat geproduceerd door Jett Rebel.

Volgens Trijntje is dit haar meest persoonlijke album ooit: “Ik heb eerder liedjes gezongen die over mijn eigen leven gingen. Het grote verschil daarmee is dat ik op dit album aan bijna alle nummers zelf heb meegeschreven. Dat maakt dat deze plaat nóg meer mijn identiteit heeft. Het is de waarheid over wie ik ben en waar ik nu sta.”, aldus Trijntje in De Wereld Draait Door.

Jubileum in Ziggo Dome

Op zaterdag 30 maart 2019 staat de artieste op het podium van een uitverkochte Ziggo Dome om haar vijfentwintigjarig jubileum te vieren. Tijdens ‘Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest’ brengt de diva al haar hits ten gehore. Daarnaast zullen meerdere collega’s uit het vak gastoptredens verzorgen.

 

Bronnen: Instagram, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.