Wolf Parade in voorjaar 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 14:17
Wolf Parade - Foto: Julio Enriquez (Flickr) (CC BY 2.0)

De Canadese mannen van Wolf Parade komen volgend jaar naar Nederland! De indierockers staan in maart 2020 in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Wolf Parade naar TivoliVredenburg

De indierockers van Wolf Parade komen naar de Utrechtse TivoliVredenburg. Op maandag 2 maart 2020 staat het Canadese drietal op het podium van Cloud Nine. De deuren openen om 19:30 uur, waarna het optreden om 20:15 start. De support act voor de avond is vooralsnog onbekend.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 18 oktober 2019 om 9:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Comeback

De driekoppige formatie debuteert in 2005 met het album ‘Apologies To The Queen Mary‘. Het album werd al gauw gezien als een van de beste indierockalbums van het jaar. Pitchfork beloonde de plaat zelfs met het cijfer 9.2. Er volgden twee albums met wisselend succes waarna de band in 2011 besloot een pauze in te lassen. In 2016 kondigden de mannen echter hun comeback aan, die in 2017 werd bevestigd met hun vierde album ‘Cry Cry Cry‘.

Op 16 oktober 2019 brachten de mannen de single ‘Against The Day’ uit van het gelijknamige nieuwe album. Benieuwd naar het nieuwste wapenfeit van Wolf Parade? Beluister het hieronder:

 

Bron: TivoliVredenburg, Pitchfork

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.