Jethro Tull brengt ’50th Anniversary Tour’ naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 1 februari 2018 om 13:43
Jethro Tull - Foto: Persbericht Rock n Roots (zie mail)

Jethro Tull komt naar Nederland! De legendarische rockband rond frontman Ian Anderson staat aankomend najaar in Carré Amsterdam ter viering van haar vijftigjarig bestaan.

Jethro Tull viert vijftigjarig bestaan in Carré

Wow! Jethro Tull komt aankomend najaar naar Nederland! De iconische classic rockband is sinds 2017 weer actief, speciaal voor haar vijftigjarig bestaan. Op zondag 25 november 2018 viert de band rond frontman Ian Anderson dit jubileum in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de legendarische band zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Wereldformaat

Jethro Tull zag in december 1967 het levenslicht en groeide in de decennia die volgden uit tot een naam van wereldformaat. De band behaalde vooral in de jaren zeventig grote successen en werd gezien als één van de beste live acts ter wereld, naast bands als The Rolling Stones en Led Zeppelin.

De rockers besloten in 2007 om een pauze in te lassen en in die tijd focuste frontman Ian Anderson zich vooral op zijn solocarrière. In 2017 kwam de band, in een gedeeltelijk nieuwe line-up, weer bij elkaar ter ere van haar vijftigjarig bestaan.

Bron: Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.