Shawn Mendes naar Fame Amsterdam voor signeersessie

Geschreven door op 15 april 2016 om 13:06
Shawn Mendes - By Josiah VanDien [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Aanstaande zondag staat Shawn Mendes in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. Heb jij hier helaas geen kaarten voor kunnen bemachtigen? Niet getreurd, je hebt nog kans om Shawn te spotten tijdens de exclusieve signeersessie in de Fame Megastore te Amsterdam! 

Precies een jaar geleden

Een jaar geleden (14 april 2015) bracht Shawn Mendes zijn debuutalbum Handwritten uit. Hiermee haalde hij de eerste plek in de Amerikaanse hitlijsten. Jij krijgt nu de kans om dit album te laten signeren door Shawn himself. De signeersessie staat namelijk compleet in het teken van zijn album Handwritten.

Al vroeg in de rij

De signeersessie vindt plaats op zondag 17 april om 12:00 in de Fame Megastore. Wil jij hierbij zijn? Wees dan op tijd, want alleen de eerste 250 fans mogen deelnemen aan de sessie. Je mag in de rij gaan staan vanaf zes uur ’s ochtends, maar bij de vorige signeersessie met 5 Seconds of Summer waren er rond dit tijdstip al bijna 250 fans. Hou hier dus rekening mee!

Handwritten Revisited

Als jij bij de gelukkige 250 fans hoort, zul je de revisited versie van het album Handwritten moeten kopen, de prijs hiervan is € 17,99. Dit album zal dan vervolgens gesigneerd worden, het is niet toegestaan overige items (zoals telefoonhoesjes en t-shirts) te laten signeren. Foto’s worden door een fotograaf van Fame gemaakt, het maken van selfies of foto’s met je eigen telefoon is dus ook niet toegestaan.

De signeersessie is rond 13:00 afgelopen. Meer informatie over de signeersessie en alle voorwaarden zijn te vinden op de website van Fame.

 

Bron: Fame

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Shawn Mendes Nieuws