Tito Jackson ziet een reünie met The Jackson Five wel zitten!

Geschreven door op 8 november 2016 om 11:45
The Jackson Five - Credits: CBS Television - Foto: Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Tito Jackson wil zijn broers weer bij elkaar brengen voor een reünie van The Jackson Five. Dat meldt de New York Daily News.

Reünie The Jackson Five

Volgend jaar is het precies vijftig jaar geleden dat de band een legendarisch optreden gaf in het Apollo Theater. Daarom ziet Tito Jackson een reünie met The Jackson Five wel zitten. “Om met alle broers weer de studio in te gaan, een plaat uit te brengen en een wereld tournee te doen, dat zou geweldig zijn!” aldus Tito tegen New York Daily News.

The Jackson Five

The Jackson Five was een band die bestond uit de broers Tito, Jackie, Jermaine, Marlon en Michael Jackson. In 1967 brak de band door met een optreden in het Apollo Theater. Na een wisseling van platenmaatschappij in 1975 werd de naam veranderd in The Jacksons.

Er werden een aantal albums uitgebracht waarvan Victory de best verkochte is. Michael Jackson had ondertussen al een succesvolle solocarrière en besloot daarom in 1984 om uit de band te stappen. Zijn broer Marlon besloot daarna ook om uit de groep te stappen. Het grootste succes van de band leek voorbij te zijn.

In 2009 werd er een reality show gemaakt over de geschiedenis van The Jacksons en het leven van de broers. Het plan faalde nadat Michael Jackson in juni datzelfde jaar overleed. Een aantal jaar later, in 2012, werden er plannen gemaakt voor een comeback-tournee in Amerika. Helaas werden de meeste shows gecanceld.

YouTube player

Bron: New York Daily News

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Jacksons Nieuws