3 Doors Down verder zonder gitarist Matt Roberts

Geschreven door op 25 mei 2012 om 11:58
Brad Arnold (3 Doors Down) - Fotocredits Punkrock19 (Wikimedia Commons)

Gitarist Matt Roberts van de Amerikaanse rockband 3 Doors Down verlaat zijn band. De muzikant zou dit doen wegens aanhoudende gezondheidsproblemen.

3 Doors Down gitarist vertrekt

Dat meldde de inmiddels 34-jarige muzikant via de website van de band. Volgens Roberts zou hij onder meer last hebben van een slechte bloedsomloop, vandaar dat hij ‘zijn gezondheid als hoogste prioriteit aanschouwt’. Verder verklaart de gitarist dat ‘3 Doors Down altijd een speciale plek voor hem zou zijn, dat hij met pijn in zijn hart de band nu moet verlaten.’

3 Doors Down

De band werd opgericht in 1996 en scoorde in 2000 en 2003 wereldwijde hits met nummers als ‘Kryptonite’ en ‘Here Without You’.
Gezien de relatie onderling voelde de band uit het Amerikaanse Escatawpa zich zowaar familie van elkaar, vandaar dat de dan klap ook hard aankomt. Overigens zijn over de reeds gemaakte tourplannen al een oplossing gevonden, een vervangend gitarist zal namelijk de plek van Roberts overnemen.

Bron: 3doorsdown.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
3 Doors Down Nieuws · Artiesten · Nieuws