Dagboeken Madonna verwijderd van eBay

Geschreven door op 6 mei 2010 om 11:48
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De ‘dagboeken’ van Madonna worden niet meer aangeboden op eBay. Iemand bood de boeken aan zonder toestemming van de zangeres.

Een anonieme verkoper bood de geschriften van de superster aan voor 2,5 miljoen dollar. Deze documenten bevatten onder meer honderden foto’s. EBay heeft bevestigd het aanbod te hebben verwijderd nadat Madonna’s management contact had opgenomen. De verkoper is er echter van overtuigd dat de spullen van hem zijn. Hij kocht de dagboeken van Madonna’s voormalig assistent.

Eerder ontkende het management van de popster dat de dagboeken echt zijn. Haar management heeft de veilingsite ervan weten te overtuigen dat het rechtmatig eigendom is van de zangeres.

Bron: Het Parool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws · Nieuws