Andre Rieu Ziggo Dome en Ahoy Rotterdam Tickets Verkoop van start!

Geschreven door op 21 april 2012 om 9:40
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Vandaag om 10.00 start de kaartverkoop voor de 2 concerten van Andre Rieu in Ahoy Rotterdam en de Ziggo Dome Amsterdam!. Want de bekende orkestleider en violist komt terug, na optredens in o.a. Brazilië, Zuid-Afrika en de grote steden in Europa is de 62-jarige op 30 november te zien in de Ziggo Dome Amsterdam en op 22 december in de Ahoy Rotterdam.

Daarmee is de bekende Limburger terug naar Nederland, want naast zijn optredens op de Vrijthof in Maastricht is ’s lands bekendste violist in het najaar dus terug.
Hij doet zijn optredens samen met het beroemde Johann Strauss Orkest, dit 60-koppig orkest zal samen met Rieu en de sopranen en ‘The Platin Tenors’. Het beloven dus gevarieerde en kleurrijke optredens te worden!

André Rieu kan met recht een van de beste en meest succesvolle artiesten van ons land genoemd worden. Niet voor niets werd hij in 2002 dan ook geridderd in Orde van de Nederlandse Leeuw en won hij onder anderen de ‘Premier Prix’ in Brussel.

De kaartverkoop voor de concerten is dus vandaag om 10.00 van start gegaan! Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via andrerieu.com.

Zijn de voorstellingen nou uitverkocht, of wil jij nou naar een van zijn anderen concerten? Zoek dan via besteltickets waar je betrouwbare ticketmarktplaatsen kunt vergelijken zoals viagogo die nog voldoende andre rieu kaarten heeft.

 

Overzicht van André Rieu Nieuws
http://www.andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: