Taylor Swift krijgt wind van voren van Katy Perry

Geschreven door op 1 juni 2015 om 15:16
One Love Malibu, Katy Perry (breed) - Foto publiek domein (Wikimedia)

Het nieuwe nummer van Taylor Swift, Bad Blood, gaat blijkbaar over de ruzies tussen Taylor en Katy. Daarom wil Katy Perry wraak!

 

BAD BLOOD

In Bad Blood verwijst Taylor Swift naar nummers van Katy Perry en daarmee lijkt ze naar haar uit te halen. Heb jij de clip al gezien? Hieronder hebben we alle rollen uit de mini-film opgeschreven. Zouden al deze artiesten tegen Katy Perry zijn?

Catastrophe – Taylor Swift
Arsyn – Selena Gomez
Welvin da Great – Kendrick Lamar
The Trinity – Hailee Steinfeld
Cut-Throat – Zendaya
Knockout – Karlie Kloss
Domino – Jessica Alba
The Crimson Curse – Hayley Williams
Destructa X – Ellie Goulding
Frostbyte – Lily Aldridge
Slay-Z – Gigi Hadid
Lucky Fiori – Lena Dunham
Dilemma – Serayah
Luna – Ellen Pompeo
Justice – Mariska Hargitay
Mother Chucker – Cara Delevingne
Homeslice – Martha Hunt
Headmistress – Cindy Crawford

 

WRAAK VAN KATY PERRY

“Katy is van plan iets heel groots te schrijven, waarin ze verhalen over Taylor gebruikt die ze van John heeft gehoord”, vertelt een ingewijde over Perry en haar ex John Mayer. John heeft ook kort een relatie gehad met Taylor. “Katy Perry is vastberaden om mensen de ‘echte Taylor’ te laten zien.”

 

Tijdens de Super Bowl leek het alsof Katy Taylor flink voor gek zette. Wat denk jij ervan als je onderstaande foto ziet?

 

 

DE RELATIE MET JOHN MAYER

De korte relatie tussen John Mayer en Taylor Swift ontstond tijdens hun samenwerking voor het nummer van John ‘Half of my heart’. Op de achtergrond hoor je Taylor.

 

Toen het over ging tussen de twee, bracht Taylor een nummer uit genaamd ‘Dear John’. Dit nummer gaat over een man, John, die duistere, verknipte spelletjes speelt met de harten van meisjes. John Mayer, die er net als de rest van de wereld vanuit ging dat het nummer over hem ging, liet weten dat hij echt vernederd was door het nummer van de zangeres.

Taylor Swift liet weten dat ze het arrogant van John vond om er meteen vanuit te gaan dat het nummer over hem ging. Wat denk jij?

 

RUZIE TUSSEN TAYLOR EN KATY

Niet lang geleden zouden de twee wereldberoemde artiesten nog ruzie hebben gehad over achtergrondzangeressen. De vrouwen werkten voor Taylor en Katy tegelijk. Toen ze besloten om 100% voor Katy te gaan werken, schoot dat bij Taylor in het verkeerde keelgat. Tijdens de Billboard Awards was Katy Perry opvallend afwezig, wat natuurlijk geen verrassing was aangezien Taylor er met de prijzen vandoor ging. Katy besefte dat de camera’s dolgraag Katy’s reactie wilden vangen wanneer Taylor een award zou winnen. Vandaar haar afwezigheid. Zou het nog ooit goed komen tussen de twee?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.