Backstreet Boys brengen single uit met andere boybands

Geschreven door op 29 maart 2016 om 11:14

De Backstreet Boys zijn terug! Nou ja, min of meer. Een gloednieuw nummer, in samenwerking met ‘N Sync, 98 Degrees en O-Town, zag gisteren het daglicht. The End is een themanummer van de nieuwe zombiefilm Dead 7.

Backstreet Boys in Dead 7

Nick Carter is initiatiefnemer van Dead 7, Carter schreef ook mee aan het script van de film. Voor het themanummer The End werkte Carter samen met oud-leden Howie Dorough en A.J. McLean, maar ook met Joey Fatone en Chris Kirkpatrick van ‘N Sync.

Jeff Timmons, van 98 Degrees, en Erik-Michael Estrada, van O-Town leverden ook een bijdrage. Zij spelen ook zelf in de film trouwens. De film gaat op 1 april in première in de Verenigde Staten, van een Europese datum is tot op heden nog geen sprake.

Nick Carter

De laatste keer dat Carter uitgebreid in het nieuws kwam was in januari. De 35-jarige Backstreet Boy werd gearresteerd voor openbare geweldpleging in een bar, in Key West, Florida. Hij werd destijds dronken gesignaleerd, en probeerde even later een uitsmijter te wurgen.

Een lichtelijk melodramatische ballade over de ondergang van de wereld. Dat is net iets anders, dan dat je van vroeger van ze gewend bent. Is dit een mogelijke comeback van Backstreet Boys? Hoe klinkt het dan volgens jullie?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.