One Direction samen goed voor bijna 100 miljoen euro

Geschreven door op 22 oktober 2014 om 9:22
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

De vijf leden van One Direction, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik en Louis Tomlinson, zijn samen bijna 100 miljoen euro waard. Dat meldt Heat World.

Dat gezamenlijke vermogen leverde de Britse boyband de eerste plek op als best verdienende Britse bekendheden onder de 30 jaar, op de voet gevolgd door de 25-jarige acteur Daniel Radcliffe (Harry Potter), die in zijn eentje zo’n 80 miljoen euro bij elkaar wist te schrapen.

Het vermogen van One Direction is logischerwijs te verklaren door de vrachtwagenladingen aan albums die ze verkopen en de gigantische, uitverkochte locaties waar ze optreden. De populariteit van One Direction is sinds de oprichting nog altijd niet gezakt.

One Direction

One Direction

One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson, op het moment van schrijven qua leeftijd variërend tussen de 20 en 22. Ze eindigden in 2010 als derde in de Britse versie van The X Factor.

Na The X Factor tekende de groep een platencontract met Syco. Ook publiceerden ze drie boeken, Forever Young en Dare to dream: Life as One Direction, dat beiden in 2011 verschenen. Dit jaar verscheen de autobiografie Who We Are. Samen met negen andere X-Factor-deelnemers maakte One Direction een tournee door het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

One Direction komt op 14 november met een nieuw album, getiteld Four. Daar staat ook hun nieuwste single Steal my Girl op.

Beluister hieronder het volledige album uit 2013, Midnight Stories. en daaronder One Direction’s nieuwste single, Steal My Girl.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws