Jason Derulo eist dat piloot van American Airlines ontslagen wordt

Geschreven door op 10 februari 2017 om 15:20
Jason Derulo - Foto: Wikimedia Commons

Jason Derulo beweert dat hij gediscrimineerd is door medewerkers van American Airlines. Daarom eist hij dat de piloot waarmee hij ruzie kreeg ontslagen wordt.

Jason Derulo eist dat piloot van American Airlines ontslagen wordt

Jason Derulo arriveerde samen met zeven medewerkers op de luchthaven van Miami voor de vlucht naar Los Angeles. Hij arriveerde iets te laat, waardoor negentien stuks bagage niet meer ingecheckt kon worden. Daardoor liep het vliegtuig vertraging op. De zanger zegt dat de piloot omriep dat Jason en zijn medewerkers verantwoordelijk zijn voor de vertraging van het vliegtuig. Daardoor werden diverse reizigers boos op Jason en zijn medewerkers. De piloot heeft volgens de zanger ook gezegd dat hij en zijn medewerkers het vliegtuig moesten verlaten.

Extra kosten voor bagage

Jason eist nu dat de piloot wordt ontslagen omdat de piloot door zijn uitspraken ruzies uitlokte en dat voor gevaarlijke situaties kon zorgen. “Dit soort mensen zouden niet mogen werken bij American Airlines, eigenlijk zouden ze helemaal geen baan moeten hebben!”, zegt een boze Jason Derulo in het filmpje.

Daarnaast konden ook negentien stuks bagage niet ingecheckt worden. American Airlines eiste dat er ruim zes duizend dollar extra betaald moest worden voor de bagage. Jason vindt dat hij gediscrimineerd is door de vliegtuigmaatschappij.

Bron: TMZ

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jason Derülo Nieuws · Nieuws