Commotie rond show Ariana Grande in Zuid-Korea, Ariana reageert

Geschreven door op 18 augustus 2017 om 14:16
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Er is commotie ontstaan na een concert van Ariana Grande in Zuid-Korea. Volgens Koreaanse fans oogde de zangeres ongeïnteresseerd tijdens de show. 

Commotie rond show Ariana Grande

Op dinsdag 15 augustus stond Ariana Grande met haar Dangerous Woman Tour in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Na afloop van de show ontstond flink wat commotie op social media. Aanwezige fans betichtten de Amerikaanse popster van respectloos gedrag en een ongeïnteresseerde houding.

De commotie werd zelfs zo heftig dat concertpromotor Hyundai Card zich genoodzaakt zag om haar excuses aan te bieden via Facebook. In een door het Britse NME vertaald statement biedt de promotor haar excuses aan voor alle ‘ongemakken’. Daarnaast zou Chung Tae-young, algemeen directeur van het bedrijf, gezegd hebben dat de Amerikaanse zangeres vlak voor het concert aankwam en direct na de show vertrok. Dit zou de show een ‘mechanische indruk’ gegeven hebben.

Ariana reageert

De kleine zangeres heeft ondertussen middels een post op Twitter gereageerd op de ontstane commotie over haar ‘respectloze gedrag’. Ariana schrijft: “Ik koester deze shows en alle bijzondere momenten met jullie. Ik geniet van elk moment en ben jullie voor altijd dankbaar. Altijd.”

Veel Zuid-Koreaanse fans bieden onder de tweet hun excuses aan voor de reacties en aantijgingen van hun landgenoten.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Nieuws