Benefietconcert Malibu met o.a. Katy Perry en Gwen Stefani

Geschreven door op 22 november 2018 om 12:55
One Love Malibu, Katy Perry (breed) - Foto publiek domein (Wikimedia)

Naar aanleiding van de Californische bosbranden organiseert een radiostation uit Los Angeles het benefietevenement ‘One Love Malibu’.

UPDATE 22-11-2018 om 20:00: Coldplay heeft op hun Twitter laten weten dat Chris Martin niet aanwezig is. Dit naar aanleiding van een optreden in Zuid-Afrika die dag.

One Love Malibu Festival

Radiostation KCRW uit Los Angeles organiseert op zondag 2 december 2018 een benefietconcert. Het ‘One Love Malibu Festival’ wordt gehouden naar aanleiding van de Californische bosbranden, The Woolsey Fire, die veel schade heeft aangericht. Naast de show vindt er ook een veiling plaats, waarvan de opbrengst wordt geschonken aan The Malibu Foundation en de One Love Malibu hulporganisaties.

Line-up

Naast Katy Perry, Gwen Stafani, Chris Martin en Macy Grey, betreden ook Robin Thicke, Natasha Bedingfield, Brandi Carlile, Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Taylor Hawkins (Foo Fighters), Angel Haze, Doroty en Rita Wilson het podium.

The Woolsey Fires

De bosbrand, ‘The Woolsey Fire’, wordt ook wel ‘The Camp Fire’ genoemd. Het is de dodelijkste bosbrand in de geschiedenis van Californië. Inmiddels laat de media weten dat de vuren voor 100% zijn ingeperkt.

Donatie Kanye West

Al eerder in november 2018 doneerden ‘Ye’ West en Kim Kardashian een half miljoen dollar aan de brandweermannen van Californië.

 

Bron: Billboard.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.